PARTITS POLÍTICS

Òscar Ordeig és reelegit primer secretari del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran

El 10è Congrés dels socialistes de Lleida ha ratificat la seva candidatura, l'única que es va presentar a les primàries
Pla mitjà del reelegit primer secretari del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, durant el Congrés territorial del partit, el 7 de març de 2020. (Horitzontal)
photo_camera Òscar Ordeig, durant el Congrés territorial del PSC a Lleida/Anna Berga

Òscar Ordeig continuarà al capdavant del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran després que el 10è Congrés del partit a la "demarcació provincial" hagi ratificat la seva candidatura. Es tracta de l'única candidatura que es va presentar a les primàries del partit, la qual va aconseguir més del doble dels avals necessaris, un total de 334 vàlids, el que suposa més del 40% de la militància. Ordeig ocupa aquest càrrec des de l'any 2016 quan també va ser l'únic candidat a substituir el llavors alcalde de Lleida, Àngel Ros, com a líder dels socialistes en aquest territori.

Òscar Ordeig és diputat al Parlament de Catalunya des de l'any 2014 i cap de l'oposició a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell des de l'abril del 2010

Com ja va anunciar fa unes setmanes, el principal objectiu del reelegit primer secretari del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran serà "continuar treballant per fer del PSC la primera força política a la demarcació. Al 10è Congrés de la Federació dels socialistes lleidatans, que s'ha celebrat a la Llotja de Lleida, Ordeig ha assegurat que treballarà per intentar que el projecte "vagi millor", sense deixar de ser "autocrítics" amb "allò que no s'ha fet prou bé". "Gràcies a la feina i disculpeu els errors que s'hagin pogut fer", ha dit. També ha demanat als 300 assistents al Congrés "aparcar les diferències" internes a favor del debat i de la reflexió per tal de definir una estratègia conjunta per tirar "endavant".

Ordeig bis

Òscar Ordeig és diputat al Parlament de Catalunya des de l'any 2014, i al 2016 va ser elegit primer secretari de la Federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran en el Congrés territorial del partit. És cap de l'oposició a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell des de l'abril del 2010.

Ordeig

comentaris