PARTITS

Ordeig es presenta a la reelecció com a 1r Secretari del PSC de Lleida, Pirineu i Aran

La Comissió Executiva ha aprovat aquest divendres el calendari de primàries i la convocatòria del Xè Congrés de Federació
Foto Òscar Ordeig
photo_camera Òscar Ordeig a la seu del PSC a Lleida/PSC

L’actual Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha anunciat avui la seva intenció d’optar a la reelecció al capdavant de la Federació, revalidant així el càrrec que se li va confiar al 2016.

Ordeig ha refermat la seva voluntat de “seguir treballant al servei del socialisme i de tota la ciutadania de les terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran, tant en el càrrec orgànic del partit com a diputat al Parlament”.

El dirigent socialista ha destacat que “en aquests anys he constatat de prop els grans potencials humans i econòmics que tenim en el nostre territori; uns potencials que no es veuen recompensats per la política de la Generalitat, castigant-nos any rere any amb retallades i desinversió”. Per això, ha dit, “em refermo en la voluntat de seguir treballant i batallant per les comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran, liderant un projecte que és el de totes i tots els socialistes del nostre territori”.

Així doncs, Ordeig opta a la reelecció en el marc del Xè Congrés del PSC. En aquest sentit, la Comissió Executiva de la Federació ha aprovat aquest divendres el calendari de primàries i la convocatòria del Congrés. Una proposta que ha elevat el grup de treball presidit per Lluís Pere Alonso, com autoritat electoral que vetllarà pel correcte funcionament de les Primàries i del Congrés.

Pel que fa a les eleccions primàries, que se celebrarien només en el cas que hi hagi algun altre candidat o candidata a la Primera Secretaria, aquestes tindrien lloc el 21 de febrer.

Així mateix, l’Executiva ha aprovat també la convocatòria del Congrés que se celebrarà a la ciutat de Lleida (lloc per determinar) el proper 7 de març. 

comentaris