01.12.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS 14F

Ordeig: “Els pobles petits i el món rural necessiten lleis i recursos per al seu desenvolupament”

El cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha presentat aquesta setmana el seu programa d’acció de govern pel territori.
Foto Ordeig - programa per món rural 2
El candidat socialista, Òscar Ordeig.
Ordeig: “Els pobles petits i el món rural necessiten lleis i recursos per al seu desenvolupament”

El cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha explicat que “els pobles petits i el món rural necessiten lleis i recursos per al seu desenvolupament econòmic i social, de manera que tota acció de govern ampliï la seva mirada al territori”. Ordeig, que ha presentat el programa d’acció de govern per Lleida, Pirineu i Aran, ha apuntat que “els pobles petits es topen ara amb lleis i regulacions adverses que frenen i inclús retrocedeixen en les necessitats econòmiques i socials que tenen i que són bàsiques per a la supervivència de moltes d’ells”.

Així, ha explicat, “el primer que cal fer és conèixer la realitat i identificar les urgències, per això proposem un catàleg de municipis de menys de 6.000 habitants que reculli les característiques dels serveis bàsics i comunicacions tant existents com necessàries per tal d’adaptar la prestació de serveis i garantir els principis d’oportunitats i eficiència”.

“Conèixer el territori i la seva diversitat passa també per escoltar-lo i atendre les seves necessitats, com ho han estat clamant pobles i comarques del Pirineu reclamant un confinament comarcal que preservi la seguretat sanitària alhora que l’accés a serveis bàsics per a la seva ciutadania”, ha reclamat.

El candidat socialista ha afirmat que “el proper 14 de febrer ens hi juguem molt. Els pobles petits i, per tant, especialment el nostre territori, és el que més urgentment necessiten el canvi que només Salvador Illa garanteix”.

Ordeig: “Els pobles petits i el món rural necessiten lleis i recursos per al seu desenvolupament”
Comentarios