17.08.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRERIES

Obre El Refugi, una llibreria de pensament crític al centre històric de la Seu d'Urgell

Impulsada per Pol Maese i Miquel Albero, en el marc d'un projecte cooperatiu que compta amb una trentena de socis i socies que l'han fet possible.
Llibreria El Refugi 2
La Llibreria El Refugi es troba al carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell /FS
Obre El Refugi, una llibreria de pensament crític al centre històric de la Seu d'Urgell

Aquest divendres ha obert les portes una nova llibreria al carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell, al cor del centre històric de la ciutat. Es tracta d' 'El Refugi', una llibreria que s'autodefineix de pensament crític, impulsada per Pol Maese i Miquel Albero, en el marc d'un projecte cooperatiu que compta amb una trentena de socis i socies que l'han fet possible.

El nou espai vol ser un punt per desenvolupar-hi activitats culturals de petit format, més enllà dels llibres, L'objectiu dels promotors és apropar al Pirineu llibres i produccions musicals alternatives i en català, així com també promocionar projectes locals.

El Refugi inauguració 3(Foto: Recital poètic a càrrec d' Ivet Eroles / @ElRefugiCoop)

Inauguració

El programa inaugural ha començat aquest divendres amb la presentació d' Els homes plorem, de Joan Turu, així com un recital poètic amb Ivet Eroles i la presentació de les edicions de l'espai de creació 'La Tartera'.

El Refugi inauguració 1(Foto:  Els 'Contes violeta' de La Tribu Juganera / @ElRefugiCoop)

Aquest dissabte, la jornada ha començat al migdia (11.45 h) amb els 'Contes violeta' de La Tribu Juganera. A la una, ha tingut lloc la presentació del llibre La volta a Catalunya en 50 formatges, d'Antoni Chueca, i s'ha ofert un tast de formatges.

El Refugi inauguració 2(Foto: Maria Giró presenta les últimes edicions de l'espai de creació 'La Tartera' / @ElRefugiCoop)

A les 6 de la tarda, Aina Torres explicarà l'obra Montserrat Roig. La memòria viva. Finalment, a 1/4 de 8 del vespre hi haurà un concert d'acordió amb Josep 'Pepón' Vilarrubla.

Obre El Refugi, una llibreria de pensament crític al centre històric de la Seu d'Urgell
Comentarios