ESCOLA DE PASTORS

Vols inscriure't a l'Escola de Pastors? Ara ja ho pots fer

Si vols formar part de la 13a edició de l'Escola de Pastors tens temps de fer la sol.licitud fins el 30 de novembre.
Escola de Pastors 4
photo_camera Un ramat pasturant al Pirineu /EdP

Per accedir a l’Escola de Pastors de Catalunya és necessari que passeu pel doble procés de selecció. Heu d’omplir aquest formulari de sol·licitud. Si la comissió avaluadora considera que sou aptes en aquesta primera fase, se us convocarà per fer una entrevista personal entre el 17 i 18 de desembre del 2020 a Rialp (Pallars Sobirà). Si passeu aquesta segona fase, enhorabona! Ja estareu dins de l’Escola. Abans del 31 de desembre del 2020, ens posarem en contacte amb totes aquelles persones que hagueu fet la sol·licitud per entrar a l’Escola i us informarem dels resultats del procés de selecció.

Escola de Pastors 1

Aquesta sol·licitud és el primer filtre per poder accedir-hi. Per tant us aconsellem que us esforceu en explicar-nos el màxim de bé el perquè del vostre interès en accedir-hi. Habitualment rebem més de 50 sol·licituds, i només vora d’un 40% dels sol·licitants entren a l’Escola. Per tant, ÉS IMPRESCINDIBLE QUE US LLEGIU BÉ LES BASES ABANS D’OMPLIR EL FORMULARI, per tal de saber què és el que oferim i el que busquem.

En el formulari us fem una sèrie de preguntes sobre a quin sector de la ramaderia us voleu dedicar (cabrum de llet, oví de carn, etc.). És molt important que respongueu aquests apartats en funció del vostre projecte futur, perquè nosaltres ja començarem a organitzar les finques de pràctiques en funció d’aquesta informació.

Escola de Pastors 2

Us recomanem que respongueu totes les preguntes del formulari incloent-hi les que no són obligatòries, ja que això permetrà que l’equip avaluador tingui una idea més clara de la vostra motivació i interès.

L'Escola de Pastors, un projecte formatiu

L’Escola de Pastors de Catalunya és un projecte formatiu que proposa un nou model de pagesia. Aquesta està produint i produirà canvis molt importants en el desenvolupament rural del nostre país. A través de la incorporació de noves generacions, molts cops alienes a una tradició familiar, es demostra que el sector primari, per si mateix, és un sector viable econòmicament. Amb una aposta per una producció a petita escala de base familiar i/o cooperativa; sostenible amb l’entorn i amb el sector.

Escola de Pastors 3