AEROPORTS

Una nova incidència tècnica provoca que el vol des de Madrid no pugui aterrar a la Seu d'Urgell

Divendres de la setmana passada, el vol que havia d’anar des de l’aeroport de Madrid fins al d’Andorra-la Seu també va ser desviat a Lleida per qüestions meteorològiques.
aeropuerto_andorra_aeroports
photo_camera Un dels avions d'Air Nostrum de la línia entre la Seu d'Urgell i Madrid / AEROPORTS DE CATALUNYA

El vol de la companyia Air Nostrum que havia de sortir ahir a les 18.30 des de l’aeroport de Madrid fins al d’Andorra-la Seu d’Urgell va ser desviat a l’aeroport de Barcelona per una suposada incidència tècnica i els passatgers van ser trasllats en autobús des de la ciutat comtal fins a la Seu. Ara bé, els viatgers d’aquest vol no van ser els únics afectats. El vol que havia de sortir a les 19.00 hores des de la Seu d’Urgell fins a Madrid també va haver de sortir des de Barcelona.

Divendres de la setmana passada, el vol que havia d’anar des de l’aeroport de Madrid fins al d’Andorra-la Seu també va ser desviat a Lleida per qüestions meteorològiques i els passatgers van ser portats en autobús des de la infraestructura de Lleida fins a la Seu d’Urgell.

Aeroport de la Seu reunió Comissió Mixta
Reunió de la Comissió Mixta de l'Aeroport Andorra-la Seu d'Urgell / Govern d'Andorra

Satisfacció de la comissió mixta de l'Aeroport Andorra-la Seu

Els representants de la Comissió Mixta per a la Gestió, l'Explotació i la Promoció de l'Aeroport Andorra-la Seu d'Urgell es van reunir el proppassat dimecres, 6 de setembre, i van constatar l'increment d'activitat que ha tingut la infraestructura en els darrers dos anys. La comissió mixta de l'Aeroport Andorra-la Seu, es va mostrar satisfeta amb el creixement funcional de la infraestructura. Aquest any passat es va doblar la xifra de passatgers del 2021, fins a arribar als 11.000, i en el que va d'enguany s'ha fet 111 operacions comercials, de les quals se n'ha cancel·lat o desviat 13. Actualment la pista ja pot operar vols nocturns