06.12.2022 |
Viure als Pirineus

ACTIVITATS DE MUNTANYA

Neix piriSPORT, la plataforma web que reuneix en un únic mapa totes les activitats de muntanya personalitzades

L’objectiu de piriSPORT és oferir una eina online pràctica que permeti trobar fàcilment activitats de muntanya per planificar nous reptes i guardar l’historial personal d’activitats realitzades.
Pic del Salòria
Pic del Salòria vist des del Pic del Comapedrosa, el sostre d'Andorra /pirisport.com
Neix piriSPORT, la plataforma web que reuneix en un únic mapa totes les activitats de muntanya personalitzades

L’objectiu de piriSPORT és oferir una eina online pràctica que permeti trobar fàcilment activitats de muntanya —cims, crestes, corredors, refugis, vies ferrades, escalada, esquí, barranquisme i espeleologia— per planificar nous reptes i guardar l’historial personal d’activitats realitzades.

"piriSPORT" permet, per exemple, consultar fàcilment tots els tresmils del Pirineu, o trobar els cims que formen part del repte “100 cims” de la FEEC, i anar anotant sobre el mapa aquells que ja s’han assolit. L’eina també ofereix a l’usuari consultar les seves pròpies estadístiques i veure quants cims li falten per conquerir els reptes que s’ha fixat.

PIRISPORT

La plataforma permet l’accés lliure per consultar tota la informació sobre les activitats de muntanya i un registre gratuït per poder crear mapes personalitzats i estadístiques dels reptes assolits, així com crear o afegir informació de les activitats.

piriSPORT és una plataforma sense ànim de lucre que va néixer de la necessitat de tenir centralitzada tota la informació sobre les activitats de muntanya en un sol lloc. El que va començar el 2008 com un projecte personal, que unia la passió pel muntanyisme i el desenvolupament web del seu creador, es presenta ara com una eina oberta als amants de les activitats a la natura. El projecte neix a Catalunya però també va dirigit a la resta del món, fent èmfasi a les principals serralades mundials: els Pirineus, Alps, Atlas, Andes, Himàlaia, Karakoram, Hindu Kush, Kunlun, Pamir, Caucas...

escalada PIRISPORT

A més de l’espai web, piriSPORT compta també amb perfils a les xarxes socials —FacebookInstagram i Twitter— on poder estar al corrent de les últimes novetats i de notícies relacionades amb el món de la muntanya.

Neix piriSPORT, la plataforma web que reuneix en un únic mapa totes les activitats de muntanya personalitzades
Comentarios