16.08.2022 |
Viure als Pirineus

JOCS OLÍMPICS D'HIVERN 2030

Mònica Bosch, nova coordinadora del projecte dels Jocs Olímpics d'hivern al Pirineu

Està al capdavant de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i ara deixarà temporalment aquestes funcions
Monica Bosch FCEH 2
Mònica Bosch serà la coordinadora del projecte dels Jocs d'hivern 2030/ FCEH
Mònica Bosch, nova coordinadora del projecte dels Jocs Olímpics d'hivern al Pirineu

Mònica Bosch Forrellad serà la nova coordinadora del projecte de candidatura olímpica per als Jocs d'hivern 2030. Bosch és la presidenta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i en els propers dies deixarà temporalment les seves funcions. Serà l’encarregada de liderar l’equip tècnic que està preparant el projecte sota la coordinació del Departament de la Presidència.

Bosch va néixer l’any 1972 a Sabadell i des de l’any 2016 està al capdavant de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, primer com a directora general i des del 2020 com a presidenta. Ja havia format part de l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Barcelona dels Jocs Olímpics d’Hivern, des d’on va participar en l’elaboració del Pla estratègic dels esports d’hivern a Catalunya. També té una llarga experiència en el món de l’esquí alpí. Ha participat en dos Jocs Olímpics d’Hivern (Llillehammer ’94 i Nagano ’98) i en quatre campionats del món; va aconseguir dues medalles d’or a la Universiada de Jaca’95, i va ser campiona d’Espanya els anys 1985, 1992, 1996 i 1997 i va quedar en quarta posició a la Copa d’Europa ’97, entre d’altres fites.

David Samper amb Mònica Bosch
David Samper amb Mònica Bosch / FCEH

David Samper substituirà temporalment Bosch a la FCEH

La baixa temporal de Mònica Bosch al capdavant de la Federació Catalana d’Esports d’Hiverndavant la incompatibilitat dels dos càrrecs, serà ocupada per David Samper. Amb una àmplia trajectòria com a membre de la Junta Directiva de la Federació i actual vicepresident primer, Samper afronta aquest nou repte amb il·lusió i empenta, en un moment transcendent per als esports d’hivern catalans. Una figura que coneix vastament la Federació, que oferirà continuïtat dins de l’actual projecte i que és de la total confiança de la Junta Directiva. 

Mònica Bosch, nova coordinadora del projecte dels Jocs Olímpics d'hivern al Pirineu
Comentarios