RECONEIXEMENTS

El Ministeri de Sanitat reconeix la feina de la pediatra de Sort, Maria Teresa Cotonat

La doctora pallaresa és un referent a l'illa d'El Hierro per la seva vocació assistencial a la població pediàtrica de l'illa des de l'any 2000
Maria Teresa Cotonat
photo_camera La ministra Carolina Darias, posa el guardó a la pediatre, Maria Teresa Cotonat / Jordi Cotonat

 El Ministeri de Sanitat ha reconegut aquest dilluns la feina de la pediatra Maria Teresa Cotonat, de Sort, per la tasca que exerceix al Centre de Salut de Valverde, adscrit als Serveis Sanitaris de l'Àrea de Salut d'El Hierro des de l'any 2000. Concretament, exerceix com a facultativa d'atenció primària adscrita al Centre de Salut de Valverde, amb més de 34 anys d'exercici de la pediatria. L'Ordre Civil de Sanitat és la màxima condecoració civil espanyola que es concedeix com a honor, distinció i reconeixement públics per premiar mèrits, conductes, activitats o serveis rellevants o excepcionals a l'àmbit de la sanitat. El lliurament de la distinció va anar a càrrec de la ministra de Sanitat, Carolina Darias.

La doctora és un referent a l'illa d'El Hierro per la seva vocació assistencial a la població pediàtrica de l'illa, mostra un incondicional suport als seus companys d'Atenció Especialitzada i col·labora altruistament en l'atenció als menors migrants que arriben al Hierro, assenyala el Govern de Canàries en una nota.

L'acte també va comptar amb la participació del president de les Canàries, Ángel Víctor Torres, i del conseller de Sanitat, Blas Trujillo, així com d'altres autoritats insulars.

A més, tant la ministra com el president de les Canàries i el conseller de Sanitat van agrair la feina, l'esforç i la dedicació d'aquesta pediatra que durant més de 23 anys ha atès i cuidat diverses generacions.