UNIVERSITATS

Alèxia Escudero, millor nota de la selectivitat a l'Alt Pirineu i Aran, estudiarà Matemàtiques

Estudiant de l'Institut Hug Roger III de Sort,  fa tot just dues setmanes va quedar tercera en la prova estatal de Matemàtiques. L'any passat, va ser segona.
Alèxia Escudero
photo_camera Alèxia Escudero, d'Araós, millor nota de la selectivitat a la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran / ACN

Alèxia Escudero, d'Araós (Pallars Sobirà), ha obtingut la millor nota de la selectivitat a la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran amb un 9,7. L'estudiant, que ha cursat el batxillerat a l'Institut Hug Roger III de Sort, ha explicat que estudiarà matemàtiques.

L'Alèxia Escudero ha reconegut haver tingut una mica de nervis els dies previs a la selectivitat, però un cop va acabar els exàmens, i comprovar que li havien anat bé, ja confiava treure una "molt bona nota". Les assignatures optatives científiques són les que li van anar "millor" i reconeix que la resta "una mica menys", tot i al final treure també molt bones notes.

dcb1529f-c7e7-45b2-a4f6-ff41880e945e
Alèxia Escudero, d'Araós, millor nota de la selectivitat a la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran / ACN

Des de ja fa molts anys l'Alèxia té "molt clar" que vol estudiar matemàtiques, però tenia nervis per si no aconseguia la nota de tall, perquè "és molt alta", ha reconegut. Amb els bons resultats de la selectivitat assolits (9,7 a la fase general), ha comentat que "ara sí que entraré". 

Alèxia Escudero fa tot just dues setmanes va quedar tercera en la prova estatal de Matemàtiques. L'any passat, va ser segona.