Més de 300 escolars dels Pallars es reuneixen a Tremp en una jornada d'emprenedoria

L'Institut Hug Roger III de Sort, l'Institut de la Pobla de Segur, el Col·legi Maria Immaculada de Tremp i l'Institut de Tremp han participat aquest dijous, en la jornada Talent emprenedor 2018. L'acte que s'emmarca dins del Projecte Educar i Emprendre que, impulsat pel Servei Educatiu i els centres de secundària dels Pallars ha comptat amb més de 300 alumnes.

Pla general dels alumnes que han assistit a la jornada Talent emprenedor 2018 a Tremp el 24 de maig del 2018. (horitzontal)
photo_camera Imatge de la jornada Talent emprenedor 2018 celebrada a Tremp

La jornada Talent Emprenedor dels Pallars neix amb l'objectiu de promocionar i potenciar l'actitud emprenedora dels joves pallaresos dels centres educatius de secundària d'ambdues comarques. L'acte ha comptat amb una taula rodona amb exalumnes dels centres participants: Eva Tarragona, de Montanyanes; Jaume Jordana, d'Ecològica dels Pirineus; Josep Fillat, d'Activitats subaquàtiques i Clara Farrero, de Solucions Integrals, han explicat les seves experiències. Els projectes empresarials presentats, molt diferents entre ells, han estat d'un gran valor educatiu per a tot l'alumnat de secundària.

La jornada ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'Institut de Tremp, l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran, l'Oficina Jove del Pallars Jussà i la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

En el mateix acte s'ha donat el premi a la fotografia premiada al concurs d'Instagram Fotografia l'emprenedoria que ha correspost a Alfredo Corralero Degano, de l'Institut Hug Roger III de Sort. Ell i els autors de tres fotografies amb menció especial han explicat les pròpies creacions al públic assistent. A continuació, tècnics de l'Oficina Jove del Pallars Jussà han presentat les seves propostes per al jovent de la comarca.

L'acte s'ha realitzat a la sala polivalent de l'Institut de Tremp i ha comptat amb l'acompanyament institucional del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; de la tinenta d'alcalde i regidora de cultura i de l'Ajuntament de Tremp, M. Pilar Cases i del director de l'Institut de Tremp, Isidre Felip.