23.01.2022 |
Viure als Pirineus

JOVENTUT

Més de 5.000 infants i joves participen aquest estiu en activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran

La directora general de Joventut, Laia Girós i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, visiten diferents activitats d’estiu a la Pobla de Segur, la Torre de Capdella i Conca de Dalt, al Pallars Jussà.
Cesc Poch Torre de Capdella
El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, fent una selfie a la Torre de Capdella/joventut.cat
Més de 5.000 infants i joves participen aquest estiu en activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran

La directora general de Joventut de la Generalitat, Laia Girós, acompanyada del director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, han visitat aquest dimarts el Camp de Treball de Joventut que gestiona l'Associació Alba; el Casal d'Estiu de l'Ajuntament de la Pobla de Segur; i el de la Plana de Mont-Ros a la Torre de Capdella. Ho han fet acompanyats de la delegada del govern a l'Alt Pirineu, Rosa Amorós. i d'alcaldes i regidors del Pallars Jussà.

Joventut activitats estiu Pallars Jussà

5.017 participants infants i joves, a les activitats d'estiu 

Les entitats organitzadores de les activitats de lleure a la demarcació de l’Alt Pirineu i Aran han notificat a la Direcció General de Joventut (DGJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies un total de 487 activitats per a aquest estiu fins a dia d’avui. Les entitats d’educació en el lleure, associacions educatives juvenils, associacions de pares i mares, empreses i institucions organitzadores tenen de termini fins a set dies abans de l’inici de l’activitat per a notificar-les electrònicament a la DGJ, de manera que les xifres encara creixeran les properes setmanes.

El nombre participants en aquestes activitats d'estiu a l'Alt Pirineu i Aran fins (de moment) són: 5.017 participants infants i joves, 855 monitors/es i 183 persones de suport.

Participants per tipologia

Els participants als Casals d'estiu són 2.019; a Colònies, 1.631; a Rutes, 323; a Acampades, 928; i a Camps de treball, 116.

La Cerdanya, la comarca amb més participació 

Pel que fa al nombre de participants per comarques, el resultat és el següent: Alt Urgell (955); Alta Ribagorça (470); Aran (153); Cerdanya (1.667); Pallars Jussà (597) i Pallars Sobirà (1.175).

Casal d'estiu la Pobla de Segur

Més de 5.000 infants i joves participen aquest estiu en activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran
Comentarios