05.12.2021 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Marta Vilalta es reuneix amb els càrrecs electes d'ERC a l'Alt Pirineu i Aran i recull les propostes del territori

Marta Vilalta ha recollit les demandes de la demarcació veguerial i ha exposat el projecte d'Esquerra Republicana en l'àmbit nacional.
Marta Vilalta tris
Marta Vilalta, candidata d'ERC al Parlament de Catalunya/ Marc Puig
Marta Vilalta es reuneix amb els càrrecs electes d'ERC a l'Alt Pirineu i Aran i recull les propostes del territori

Les executives locals, comarcals i regional de l'Alt Pirineu i Aran i els càrrecs electes del partit a les institucions pirinenques, s'han reunit telemàticament, aquest dissabte, amb la cap de llista de Lleida a les eleccions al Parlament d'aquest febrer, Marta Vilalta. La Secretaria General adjunta d'Esquerra Republicana estat acompanyada pel número 4 i cap de llista de l'Alt Pirineu i Aran, Antoni Flores. 

Marta Vilalta, segons un comunicat del partit independentista, s'ha reunit amb tots els càrrecs institucionals d'ERC a la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu i Aran i ha explicat de com s'encararà la campanya electoral, comptant amb tota la militància del partit, en un territori on en els últims anys ha crescut en nombre de militants i representació institucional. Vilalta ha exposat el projecte d'Esquerra Republicana en l'àmbit nacional, "on a diferència d'altres partits hi ha un projecte sòlid i amb objectius clars".

Reunió Marta
(Foto: Imatge de la reunió telemàtica/ ERC)

La candidata republicana al Parlament de Catalunya també ha volgut destacar la feina feta en les institucions on Esquerra governa o hi és present. "La millor carta de presentació en aquesta campanya és la visió republicana en què el partit treballa a les institucions, siguin municipals, comarcals o supracomarcals", ha assegurat.

Autocrítica

Marta Vilalta ha explicat als representants d'Esquerra Republicana de Catalunya que "la feina no està acabada i queda molt per fer i segurament no tot s'ha fet bé", mantenint un sentit d'autocrítica i voluntat de millora en aquelles decisions que no s'han pres del tot correctament, "però si amb la millor de les intencions", ha assegurat. Vilalta ha acabat dient: "Aprenem dels errors i en traiem experiència que ens serà útil per evitar que es repeteixin".

Segons un comunicat d'ERC, "les reunions han estat molt productives i enriquidores per a les dues parts, on cadascuna ha pogut donar el seu punt de vista de la situació actual que vivim i tan inusual i sobretot de la realitat del territori pirinenc, amb les seves mancances i inconvenients". Segons el comunicat d'ERC la cap de llista republicana "ha pres en consideració les aportacions vingudes del territori, amb el compromís de fer els deures i posar-se a treballar per treure els millors resultats aquest febrer, i així "poder desenvolupar, des del Parlament, els projectes que l'Alt Pirineu i l'Aran necessita".

Marta Vilalta es reuneix amb els càrrecs electes d'ERC a l'Alt Pirineu i Aran i recull les propostes del territori
Comentarios