INSTITUCIONS

Marta Subirà, nova presidenta del Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

La nova dirigent d’FGC substitueix en el càrrec Ricard Font que ha estat nomenat Secretari General del Departament de la Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori.
El president de FGC, Ricard Font, i la secretària de Medi Ambient i Habitatge, Marta Subirà, durant la presentació del pla ambiental de la companyia, el 20 de desembre del 2018. (HORITZONTAL)
photo_camera Ricard Font amb Marta Subirà, durant la presentació del pla ambiental de FGC /Lluis Sibils

Marta Subirà ha estat nomenada aquest dimarts, en sessió de Govern, nova presidenta del Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). La nova dirigent d’FGC substitueix en el càrrec Ricard Font. El fins ara president de FGC passa a ser la mà dreta del conseller Jordi Puigneró com a Secretari General del Departament de la Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori.

La secretària de Medi Ambient, Marta Subirà, alliberant dun exemplar d'esparver comú recuperats per part del Centre de Fauna de Vallcalent el 22 de novembre del 2019. (horitzontal)(Foto: Marta Subirà, quan era secretària de Medi Ambient / ACN)

Marta Subirà Roca, nascuda a Barcelona l’any 1972, és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i des de 2016 és secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Destinacions turístiques d'alta muntanya 

FGC Turisme és la divisió de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que s'ocupa de gestionar i promocionar les destinacions turístiques d’alta muntanya.

Entre les destinacions que formen part d'FGC Turisme, es troben les estacions d'esquí i muntanya següents: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, Boí Taüll i, també, la màgica Muntanya de Montserrat. Tots ells, indrets que representen la cultura, tradició i paisatge emblemàtic de Catalunya.

comentaris