ESQUÍ NÒRDIC

La Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic nomena President i Vicepresidents

Joan Barrera, alcalde de la Seu d’Urgell, com a president, i Salvador Tomàs per 2 anys i Xavier Maldonado els 2 anys següents com a vicepresidents.
Mancomunitat Esquí Nòrdic
photo_camera Reunió de la Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic / laseu.cat

El Ple de l’assemblea de la Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic s’ha reunit aquest dilluns 24 de juliol per a aprovar el nomenament del nou President i dels dos nous Vicepresidents.

La Mancomunitat ha acordat per unanimitat de tots els membres nomenar president a Joan Barrera, alcalde de la Seu d’Urgell, i vicepresidents a Salvador Tomàs, alcalde de Lladorre, per dos anys, i a Xavier Maldonado, regidor de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya, els dos anys següents.

Mancomunitat Esquí Nòrdic
Reunió de la Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic / laseu.cat

Recordem que aquesta entitat està formada pels municipis de la Seu d’Urgell, Guils de Cerdanya, Lles, Montferrer, La Vansa-Fórnols, Josa-Tuixent, Alins i Lladorre, i per les Entitats Municipals d’Aransa, Castellbò, Araós i Ainet de Besan.

En aquesta de la reunió també s’ha informat als diferents membres de l’estat del projecte dels Plans de Sostenibilitat per a destinacions turístiques. Aquest projecte, dotat amb una subvenció de 1,7M€ provinents dels fons Next Generation, ha de representar un fort impuls per a la transformació de les estacions d’esquí nòrdic en estacions de muntanya.

Next Generation

Els fons europeus de Next Generation formen part del marc del pla de comunicació per a Europa. Catalunya es proposa transformar els reptes derivats de la crisi generada per la COVID-19 en una oportunitat per impulsar la transició ecològica i la transformació digital.