PATRIMONI CULTURAL

L'IDAPA destinarà 400.000 euros a la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran

L’ajut màxim és de 10.000 euros i els ens interessats disposen de 20 dies naturals a partir de demà per presentar la seva sol·licitud

Eva Fiter IDAPA
photo_camera Eva Fiter és la directora de Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran / IDAPA

L'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) destinarà 400.000 euros a donar suport a ens locals i associacions per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional. Cada ajut màxim que es pot concedir és de 10.000 euros i els ens interessats disposen de 20 dies naturals a partir de dimecres per presentar la seva sol·licitud. En concret, es poden demanar ajuts per a l'organització de fires o d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local així com per a l'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

L'Institut per al Desenvolupament i la promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de Territori, ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. Es tracta d'ajuts per a activitats que es duguin a terme entre l'1 de gener i el 21 de novembre d'enguany.