CRISI CORONAVIRUS

L'Hospital de la Seu fa proves per detectar la covid-19 a l'exterior i dins el cotxe en casos indicats per epidemiologia

Les proves també s'estan realitzant als agents de la comissaria dels mossos d'esquadra
Hospital proves (2)
photo_camera Proves al Passeig Joan Brudieu, davant l'hospital/FSH

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell està fent proves de PCR per detectar el coronavirus a l'exterior de l'equipament i sense que la persona hagi de baixar del cotxe. Concretament, aquestes es duen a terme en aquells casos indicats per epidemiologia, seguint els criteris del Departament de Salut i amb l'objectiu de minimitzar riscos i adequar conductes, segons han informat des del centre sanitari a través de les xarxes socials.

Les proves de PCR per detectar el coronavirus, també s'estan realitzant als agents de la comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu d'Urgell, on una desena d'agents van donar positiu fa uns dies. Les proves, en aquest cas, també es duen a terme al carrer i en alguns moments del matí s'han format petites cues de cotxes a prop de les dependències policials de persones esperant-se per passar aquesta prova.

L'ajuntament de la capital alturgellenca ha fet una crida a la població per a què porti mascareta quan surti de casa. En aquest sentit, s'ha recordat que n'hi ha de fetes de forma casolana a les farmàcies de la ciutat i que fins al moment ja se n'han repartit unes 7.500.

comentaris