27.09.2022 |
Viure als Pirineus

ESQUÍ ESCOLAR

L'Esport Blanc Escolar arrencarà aquest dimarts al Pirineu

La Generalitat autoritza que els alumnes es puguin desplaçar fora del seu municipi per arribar fins als complexos de neu
Pla general on es veuen diversos escolars practicant esquí nòrdic a l'estació d'Aransa, a Lles de Cerdanya, en el marc del programa Esport Blanc Escolar. Imatge del 13 de gener de 2020 (Horitzontal).
Escolars practicant esquí nòrdic el gener de l'any passat a l'estació d'Aransa / Albert Lijarcio
L'Esport Blanc Escolar arrencarà aquest dimarts al Pirineu
El programa Esport Blanc Escolar arrencarà al Pirineu el pròxim dimarts, segons han confirmat a l'ACN des de l'Agrupació Territorial de Consells Esportius de Lleida (Actell). L'entitat ha explicat que el Departament d'Educació i la secretaria general de l'Esport i l'Activitat Física, que depèn de Presidència, ho han acordat i els ho han transmès aquest dijous. D'aquesta manera, s'ha produït un endarreriment de vuit dies respecte a la previsió inicial, que era la de començar l'11 de gener, com a conseqüència de l'aplicació del confinament municipal des del dia 7 passat. Ara, però, un cop Educació ha permès dur a terme aquestes sortides en horari escolar fora del centre i el municipi, es podrà engegar la programació prevista.

L'Esport Blanc Escolar arrencarà aquest dimarts al Pirineu
Comentarios