ENERGIA

L'empresa PEUSA col·labora en tallers per aprendre a moure's per l'entorn de l'Oficina Virtual

L’empresa energètica del Pirineu ofereix servei de suport a les persones que tenen dificultat als entorns telemàtics, a poder accedir a la seva Oficina Virtual, o pàgina web, i poder fer tràmits.
PEUSA EDIFICI
photo_camera Seu de l’empresa energètica del Pirineu PEUSA/ FS

PEUSA ofereix servei de suport a les persones que tenen dificultat als entorns telemàtics, a poder accedir a la seva Oficina Virtual, o pàgina web, i poder fer tràmits. Durant els mesos de juliol, agost i setembre, una persona guiarà als clients en l’accés a l’Oficina Virtual, perquè puguin fer tràmits com : fer peticions, consultes, descarregar i imprimir factures, gestionar canvis, o navegar per la nostra pàgina web, entre d’altres.

A més a més, PEUSA ha engegat una col·laboració durant el mes d’agost amb el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, des d’on es realitzaran tallers d’un dia per aprendre a moure’s per l’entorn de l’Oficina Virtual de l'empresa energètica, i poder extreure’n el màxim profit.

Cartell-A3

La Taula digital es pot trobar de dilluns a divendres, de 9h a 13h  presencialment a PEUSA (Pg. Joan Brudieu, 17)

Els tallers es duran a terme els dies: 10, 11, 17 i 18 d’agost, de 10h-11h   (un únic taller d’1h per persona) al Punt Òmnia. Cal inscripció prèvia, trucant al 900 373 884, enviant un correu a [email protected], o venint presencialment a les oficines de PEUSA.