04.12.2022 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

Laura Vilagrà suspèn la seva visita a l'Alt Pirineu arran de la crisi de Govern per la qüestió de confiança

La consellera de la Presidència tenia previst visitar, aquesta tarda, les antigues Adoberies del barranc de la Font Vella de Tremp, i els ajuntaments de la Vall de Boí i del Pont de Suert.
Vilagrà
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, atenent els mitjans de comunicació / Sara Escalera
Laura Vilagrà suspèn la seva visita a l'Alt Pirineu arran de la crisi de Govern per la qüestió de confiança

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha suspès la seva agenda pública d'aquest dimecres, arran de la crisi que s'ha produït al Govern de la Generalitat, i, en conseqüència, també els actes que tenia previst duu a terme aquesta tarda a la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu.

Actes al Pallars Jussà i a l'Alta Ribagorça

La consellera Vilagrà, havia de visitar, aquesta tarda, les antigues Adoberies del barranc de la Font Vella de Tremp, l'Ajuntament de la Vall de Boí i l'Església de Sant Climent de Taüll on visualitzaria una projecció de mapping. Més tard, a dos quarts de vuit, la consellera de la Presidència tenia previst visitar l'Ajuntament del Pont de Suert.

Aragonès amb Puigneró
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró / Job Vermeulen

La consellera ha pres aquesta decisió després que també ho fes el president de la Generalitat, Pere Aragonès, l'endemà que Junts -socis de Govern- li demanés una qüestió de confiança. 

Fonts de la Presidència expliquen que Aragonès estarà aquest dimecres a Palau i que mantindrà diverses reunions. Així mateix, consideren evident que el fet que Junts plantegés ahir, durant el debat de política general, una qüestió de confiança al president, suposa retirar la confiança al propi cap del Govern i a tot l'executiu. I insisteixen que Aragonès no es presentarà a cap qüestió de confiança, tal com ja va subratllar ahir a la nit al ple, després de l'anunci del president parlamentari de Junts, Albert Batet.

 

Laura Vilagrà suspèn la seva visita a l'Alt Pirineu arran de la crisi de Govern per la qüestió de confiança
Comentarios