25.05.2022 |
Viure als Pirineus

Laura Orgué 33a en Skiathlon de Copa del Món

La corredora catalana d'esquí de fons va disputar els passats dies 23 i 25 de gener dues proves de Copa del Món FIS a Rybinsk (Rússia). 

Laura Orgué
Laura Orgué
Laura Orgué 33a en Skiathlon de Copa del Món

La prova de Copa del Món d’esquí de fons del passat divendres 23 de gener a Rybinsk, els 10 quilòmetres skating, va ser extremadament freda, la qual cosa va perjudicar a la fondista Laura Orgué: "el fort fred em va produir un efecte que en ocasions amb aquestes condicions ja em passa, i es que el meu cos es bloqueja i no respon amb el fred". Orgué admet que va fer molt mala cursa, quedant en la posició 46. 

El diumenge 25 la situació va ser molt diferent "vaig fer una competició de menys a més, vaig anant remuntant posicions i amb bones sensacions de cursa i molt bon material, llàstima que no vaig fer bons els 2 primers quilòmetres", assegura. Orgué va competir en la disciplina de Skiathlon on va arribar en 33a posició.

"Aquestes proves deixen un bon regust de cara a les proves del mundial a Falun al febrer. Cal seguir treballant i creure que es poden fer bons resultats ja que diumenge vaig competir a un bon nivell", explica Orgué. 

Laura Orgué 33a en Skiathlon de Copa del Món
Comentarios