28.01.2022 |
Viure als Pirineus

L'APIA Grup Pirineu d'Opinió demana que es distribueixi a l'Alt Pirineu l'edició andorrana de "El Periódico"

Des de APIA Grup Pirineu d'Opinió han remès l'escrit adjunt a la Direcció del Periòdico de Catalunya i s'han posat en contacte amb la direcció del Periòdic d'Andorra. Reivindiquen que es distribueixi a l'Alt Pirineu l’edició andorrana de El Periódico. A continuació publiquem la carta enviada al rotatiu barceloní.

Captura de pantalla 2017-03-03 a les 13.05.01
Una captura de pantalla del diari digital de "El Periòdic".
L'APIA Grup Pirineu d'Opinió demana que es distribueixi a l'Alt Pirineu l'edició andorrana de "El Periódico"

Aquesta és la carta enviada des de APIA Grup Pirineu Opinió:

Sr. Enric Hernàndez

Benvolgut Sr.

Som lectors del diari de la seva direcció. Hem observat que als darrers dies no s’ha distribuït l’edició andorrana de “El Periódico”. El tema ens preocupa en gran manera perquè ens deixa sense un gran canal d’informació sobre la problemàtica andorrana, problemàtica extremadament interessant per a la ciutadania de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Entenem que a part de la nostra preocupació cívica s’ha de considerar  l’interès comercial i econòmic de l’empresa a què vostè pertany. Ens permetem, doncs, d’opinar que el seu diari, a part del seu gran interès per sí mateix, per a nosaltres es veu molt bonificat per les notícies i informacions que ens venen del Principat d’Andorra.

Un suggeriment per la nostra part podria ser que ampliessin el camp de distribució conjunta dels “Periódicos” catalans i andorrans a les comarques dels Pallars, Alta Ribagorça i territori d’Aran com a ampliació del radi d’influència de l’addició del rotatiu específicament andorrà.

Els sotasignants pertanyem a una associació Alt Pirineu i Aran grup d’opinió, amb més d’una seixantena de components: professionals, escriptors, petits empresaris i treballadors de les comarques esmentades. És a dir, que li sol·licitem que tinguin a bé de mantenir les més generoses converses possibles amb els dirigents del diari andorrà i a la vegada poguessin contemplar l’ampliació del radi de distribució conjunta dels “Periódicos”, català i andorrà en el sentit territorial que li hem indicat.

Rebi Sr. Hernàndez, la nostra consideració més atenta amb la seguretat que atendrà amb atenció amable les nostres propostes.

Els sotasignants,

Joan Casimiro Bernades.  Josep Castells Curià. Amadeu Gallart Sort. Joan Ganyet i Solè. Sol Gasch Duran. Laia González Figueras. Àngel Joval Roquet. Pere Mazarico i Sanvicens. Lluís Llobet i Martí. Joan Obiols Puigpinós. Alfred Pérez-Bastardas. Antoni Pol i Solè. Enric Quílez Castro. Maribel Sala Escales. Josep Tallaferro i Coll. Francesc Viaplana Manresa. 

L'APIA Grup Pirineu d'Opinió demana que es distribueixi a l'Alt Pirineu l'edició andorrana de "El Periódico"
Comentarios