COMUNICACIÓ

L'andorrà Xavier Mujal s'incorpora a la direcció adjunta de Catalunya Ràdio

Imma Jiménez ha estat nomenada directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra en substitució de Xavier Mujal.
Xavier Mujal 2
photo_camera Xavier Mujal s'ha incorporat aquest gener a la direcció adjunta de Catalunya Ràdio / comunicació21.

L'andorrà Xavier Mujal s'ha incorporat aquest mes gener a la direcció adjunta de Catalunya Ràdio. El director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, va confirmar el passat mes d'octubre el fins ara director general de Ràdio Televisió d’Andorra (RTVA), Xavier Mujal, com el seu adjunt al capdavant de l’emissora catalana. El proppassat octubre, Mujal va anunciar que deixaria la direcció general de Ràdio Televisió d’Andorra el 31 de desembre de 2022 per incorporar-se a la CCMA.

El perfil

Nascut a Solsona el 1972, la trajectòria professional de Mujal sempre ha transcorregut al Principat d'Andorra. El periodista ha estat director general de RTVA des de febrer de 2014, en substitució de Francesc Robert. Anteriorment n’havia estat cap d’informatius durant dos anys. Abans havia treballat a AD Ràdio del Diari d’Andorra (2002-2012) i també havia estat cap d’esports de RTVA (1998-2002).

Imma Jiménez RTVA
Imma Jiménez ha estat nomenada directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra en substitució de Xavier Mujal / FEDA

Imma Jiménez, nova directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra

Aquest dimarts, Imma Jiménez ha estat nomenada directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra en substitució de Xavier Mujal. El consell de ministres s'ha reunit aquest matí per aprovar la proposta del cap de Govern, Xavier Espot, del nomenament de Jiménez, que ha desenvolupat gran part de la carrera professional a l'empresa Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA).

El perfil

Imma Jiménez és sociòloga de formació i es va incorporar a FEDA el 2004. Durant una etapa d'un parell d'anys (entre el 2015 i el 2017) va deixar l'empresa per dirigir Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), el que ara és Andorra Business. En reincorporar-se a FEDA va assumir la direcció d'activitats de creixement i impulsar les filials de la companyia pública, FEDA Ecoterm i FEDA Solucions. El març del 2021 assumia la nova direcció general adjunta, un càrrec que fins llavors no existia.