UNIVERSITATS

L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina de la mà de l’associació Play and Train

Play and Train és una associació que posa a disposició de les persones amb discapacitat i les seves famílies, l’accés, l’aprenentatge i la formació en activitats esportives recreatives.
INEFC_LA_MOLINA 1
photo_camera L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina / INEFC Pirineus

Aquest dimecres, dia 8 de març, l’alumnat d’INEFC Pirineus ha participat en una formació d’esport adaptat a la neu a l’estació d’esquí de La Molina. Aquesta activitat ha estat dirigida per Play and Train, una associació que té com a objectiu posar a disposició de les persones amb discapacitat i les seves famílies l’accés, l’aprenentatge i la formació en activitats esportives recreatives.

INEFC_LA_MOLINA 2
L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina / INEFC Pirineus

Gràcies al finançament de l’Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l’actuació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’INEFC Pirineus ha pogut mantenir el seu compromís d’actuació ciutadana i oferir els recursos necessaris a l’alumnat perquè pugui ser un actiu positiu per al territori.

INEFC_LA_MOLINA 3
L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina / INEFC Pirineus

La formació ha consistit en tres tallers: guiatge amb persones cegues o amb poca visibilitat, guiatge i formació per a persones amb necessitat d’ús de cadira i guiatge amb persones amb falta d’estabilitat amb ús d’estabilos.

INEFC_LA_MOLINA 4
L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina / INEFC Pirineus

Els aprenentatges que s’ensenyen en el grau d’Activitat Física i Esport que s’imparteix a l’INEFC Pirineus comprèn l’esport adaptat com a línia d’actuació. Per aquesta raó, l’any que ve es mantindran accions vinculades a associacions i entitats que promoguin aquest tipus de pràctica.