06.12.2022 |
Viure als Pirineus

SALUT

L’Hospital Comarcal del Pallars ha estat guardonat amb un premi estatal

Ha rebut el premi a la gestió hospitalària global, per aconseguir el millor equilibri de resultats en totes les àrees.

hpallars
Personal sanitari i de serveis davant l'Hospital del Pallars/ICS
L’Hospital Comarcal del Pallars ha estat guardonat amb un premi estatal

L’Hospital Comarcal del Pallars ha estat premiat aquest dimarts amb un dels premis Hospitals TOP 20. El lliurament s’ha fet en un acte celebrat a Madrid que ha distingit un total de 40 centres hospitalaris de l’Estat espanyol. L’Hospital Comarcal del Pallars ha rebut el premi a la gestió hospitalària global, per aconseguir el millor equilibri de resultats en totes les àrees. 

Per la seva banda, l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, ha estat guardonat en la categoria de digestiu i havia estat nominat en les categories de gestió hospitalària global, sistema nerviós, respiratori i atenció al pacient crític.

En aquesta edició, la 20a, 27 centres han rebut el premi TOP de Gestió Hospitalària Global i 24 han estat premiats pel seu servei en una de les 8 àrees clíniques analitzades.

Aquests premis els atorga anualment l'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST. Per als premis Hospitals TOP 20 s'avaluen els hospitals d'acord amb indicadors objectius i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

Durant la cerimònia s'ha anunciat que, al gener, IASIST passarà a anomenar-se IQVIA Healthcare.

L’Hospital Comarcal del Pallars ha estat guardonat amb un premi estatal
Comentarios