04.10.2022 |
Viure als Pirineus

L’Associació Musulmana de la Seu, una entitat activa

A l’estiu és quan més problemes hi ha de reserves de sang als hospitals i des de les administracions es fan campanyes per incentivar la donació de sang. En aquest sentit, l’Associació Musulmana de la Seu d’Urgell s’ha volgut sumar a la crida feta per les institucions i ha demanat als seus socis que s’apuntin a la donació de sang per tal de contribuir a què els hospitals puguin tenir reserves suficients.

IMG-20180827-WA0000
La Comunitat Musulmana de la Seu va recollir diners per a La Marató de TV3
L’Associació Musulmana de la Seu, una entitat activa

Aquesta és només una de les activitats que l’Associació Musulmana de la Seu fa durant l’any. L'entitat té per objectiu agrupar i donar servei a la comunitat musulmana de l’Alt Urgell, que està constituïda per persones de moltes nacionalitats (Gàmbia, Pakistan, Marroc, Algèria, Síria, etc). És un lloc de culte religiós però també vol fer un servei a tota la societat i per això durant l’any impulsa diverses activitats socials i culturals d’àmbit més general com ara una jornada de portes obertes (per tal que les persones que no són musulmanes puguin visitar la mesquita), la recollida de diners per a La Marató de TV3, jornades de portes obertes o l’organització i participació en xerrades interreligioses.

El representant d’aquesta associació, Abu Bakr Ouladi, ha explicat a VIURE ALS PIRINEUS que més enllà de l’àmbit religiós, han iniciat una sèrie de projectes d’àmbit sociocultural per a tota la comunitat.

L’Associació Musulmana de la Seu, una entitat activa
Comentarios