FESTIVAL JOC DEL PIRINEU

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga els Premis Catalunya 2023 del Festival del Joc del Pirineu

Els jocs guanyadors han estat: Dodo, Lacrimosa i Alice ha desaparecido.
Guanyadors Premis Catalunya 2023 Festival del Joc del Pirineu
photo_camera Guanyadors dels Premis Catalunya 2023 del Festival del Joc del Pirineu / laseu.cat

Aquest vespre ha tingut lloc el lliurament dels Premis Catalunya 2023 en el marc del 7è Festival del Joc del Pirineu, després que un jurat hagi escollit el millor joc en cadascuna de les tres categories proposades: Millor joc de taula infantil en català; Millor joc de taula familiar/adult i Millor joc de rol.

Del total de 30 jocs que es van presentar en aquesta setena edició del festival, han quedat tres jocs finalistes per categoria.

En un acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament urgellenc, els guanyadors ha rebut els seus guardons a mans de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, el vicealcalde, Jordi Fàbrega, i la 1a tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, i s’ha comptat també amb l’Amic del Joc 2023, Oriol Comas, com a president del jurat dels premis millor joc de taula editat en català i millor joc de taula familiar/adult, i Oscar Recio, president del jurat del premi millor joc de rol.

Premi guanyador joc taula familiar adult
Lliurament del Premi guanyador joc taula familiar adult / laseu.cat

Els jocs guanyadors

●      Millor joc de taula editat en català: Dodo, dissenyat per Frank Bebenroth i Marco Teubner, amb il·lustracions de Cyril Bouquet, Paul Mafayon. Publicat per Devir Iberia.

●      Millor joc de taula familiar/adultLacrimosa, dissenyat per Gerard Ascensi i Ferran Renalias, amb il·lustracions de Enrique Corominas y Jared Blando. Publicat per Devir Iberia.

●      Millor joc de rolAlice ha desaparecido, dissenyat per Spenser Starke. Publicat per Devir Iberia.