Joguines originals i diferents per regalar aquest Nadal

Publireportatge

La botiga ProhobbysRadiocontrol de Mollerussa és especialista en modelisme i radiocontrol però també hi trobareu altres tipus de joguines singulars, des de robots solars a cases de nines de fusta o puzles 3D.

prohobbies publicitat
photo_camera Prohobbys és una botiga especialitzada en modelisme i radiocontrol, però també en joguines singulars.

L’important del Nadal és la màgia i amb una joguina es pot aconseguir que aquesta brilli en els ulls de qualsevol infant. Però no totes les joguines són capaces de proporcionar una experiència única, divertida i alhora educativa. A ProhobbysRadiocontrol s’han especialitzat en aquest tipus de productes, amb els quals poden jugar tant grans com petits

L’establiment de Mollerussa, líder en hobby i modelisme a les comarques de Lleida, té una oferta que va més enllà dels avions i cotxes de radio control. “Volem que tothom s’ho pugui passar bé”, explica Francesc Castellsaguer, fundador de ProhobbysRadiocontrol. De fet, darrera d’aquestes joguines hi ha el mateix esperit que darrera d’aparells de dimensions més grans. “Són joguines que engresquen i amb les quals es poden passar hores”, diu Castellsaguer, “això sí, lluny de pantalles, mòbils i ordinadors.” 

Un bon exemple són els drons. L’any passat van aterrar i aquest Nadal continua la tendència. A ProhobbysRadiocontrol, al carrer Urgell número 19, en trobareu de tot tipus, però els minidrons són els més indicats per a infants i joves perquè es poden volar a l’interior i són molt resistents als cops. Igualment, també hi ha tota una gamma de mini helicòpters aptes per a jugar-hi a qualsevol espai, sense necessitat de tenir nocions de vol. 

També podeu optar per una joguina electrònica educativa. Aquest tipus de joguines permeten que els més petits es familiaritzin amb les energies renovables. Tenim, per exemple, un cotxe teledirigit que funciona amb energia solar i un altre que ho fa amb aigua salada. Dins d’aquesta gamma hi ha també diferents robots solars, que es poden muntar de diferents maneres; de manera que una joguina es converteix en vàries.

Dins de l’àmbit de les joguines de construcció i manualitats, també hi ha les cases de nines de fusta, que es poden personalitzar a mida i obtenir així una casa completament única i amb tota mena de detalls. Amb els kits de construcció, també es poden aixecar castells, esglésies o torres. 

Pel que fa a les maquetes, n’hi ha de molt variades, que permeten construir vaixells de tota mena, inclòs el Titanic, avions militars històrics, cotxes clàssics o fins i tot la moto del campió del món Marc Màrquez. 

Per aquells que vulguin construir sense complicacions, els puzles 3D són una bona opció. No es necessiten tisores ni pegament per aixecar edificis de tot tipus d’una gran versemblança. 

“Són joguines de qualitat perquè estan fetes per a jugar”, explica Castellsaguer, que també ens assegura que, lluny del que pugui semblar, són aptes per a totes les butxaques. “Coneixem el producte i oferim assessorament personalitzat”, afegeix, “si necessiteu ajuda per fer la carta als Reis, ja ho sabeu”.

comentaris