30.06.2022 |
Viure als Pirineus

SINDICALISME

La Intersindical-CSC es mobilitza contra la covid davant de l'Hospital de la Seu

Les unions territorials de la Intersindical-CSC d’arreu del país s'han mobilitzat avui de manera coordinada, 
CSC  Hospital la Seu
Concentració de la CSC-Intersindical, aquest dimecres, davant de l' Hospital la Seu/CSC
La Intersindical-CSC es mobilitza contra la covid davant de l'Hospital de la Seu

Treballadors i treballadores de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell s'han concentrat aquest dimecres, dia 1 de juliol, convocats per la Intersindical-CSC. Les unions territorials de la Intersindical-CSC d’arreu del país s'han mobilitzat avui de manera coordinada, per posar de manifest el posicionament del sindicat davant la lluita contra la Covid-19. Les concentracions es fan sota el lema “Davant de la Covid-19: República, Treball i Justícia Social”.

Des de la Intersindical-CSC es considera que l’actual mercat de treball, en el qual hem perdut gairebé tots els referents de classe i on ens veiem abocades i abocats als capricis de l’economia ultraliberal, una pandèmia com la que estem patint per COVID-19 és quelcom que encara ens afegeix més pressió personal i social.   "Els treballadors i treballadores volem vides dignes mentre altres volen acumular més i més riquesa", asseguren des delsindicat.

Per això proposen un repartiment de feina per lluitar contra la destrucció de llocs de treball i que no es recuperaran, és imprescindible, asseguren, "establir un salari mínim català de 1.300 €, la lluita i recuperació dels drets socials i laborals enfortint el sindicalisme republicà i de classe", entre d’altres propostes. Podeu trobar el manifest conjunt de la jornada de lluita i reivindicació aquí

Concentracions csc covid19

La Intersindical-CSC es mobilitza contra la covid davant de l'Hospital de la Seu
Comentarios