INTEGRACIÓ SOCIAL

Integra Pirineus premiada en la VI edició del programa de transformació social B-Value

El projecte “Donem Vida al Bosc – CO₂”, pretén assolir aliances amb empreses amb les quals comparteixen valors per continuar promovent la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables, a través de la Gestió Forestal Sostenible i la producció de biomassa als boscos del Pirineu.
BLOG_BVAlue_cabecera (1)
photo_camera Integra Pirineus premiada en la VI edició del programa de transformació social B-Value

La VI edició del programa de transformació social B-Value, impulsat per Fundació Banc Sabadell i Fundació Ship2B i coimpulsat per la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate, ha finalitzat amb el lliurament dels seus guardons a les entitats finalistes en la celebració del seu Demo Day. La Fundació Privada Integra Pirineus ha estat premiada pel seu projecte “Donem Vida al Bosc - CO₂”

“Donem Vida al Bosc – CO₂”, pretenen assolir aliances amb empreses amb les quals comparteixen valors per continuar promovent la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables, a través de la Gestió Forestal Sostenible i la producció de biomassa als boscos del Pirineu.

El programa d'acceleració B-Value és una iniciativa per a entitats socials que promou la transformació del tercer sector a través de la innovació. De les 40 entitats que van iniciar el programa, 10 d'elles van ser seleccionades com a finalistes per a la setmana intensiva de mentories que les preparava per a l'esdeveniment final, el Demo Day.

Integra Pirineus premiada
Integra Pirineus premiada en la VI edició del programa de transformació social B-Value

La Fundació Privada Integra Pirineus, A+Famílias, Fundació Blum, i Fundació Tac Osona han estat les entitats guanyadores d'aquesta edició.

Integra Pirineus va ser premiada amb:

• Un premi econòmic de 12.500 € amb fons de la Fundación Banco Sabadell i Fundación Juan Entrecanales de Azcárate.

• Una estratègia creativa per a una campanya per part de la prestigiosa agència de comunicació After.

• I una consultoria estratègica i de connexió d’empreses per part de la xarxa Hazloposible.

La Fundació Privada Integra Pirineus és una entitat que neix a l’Alt Urgell el 2011 i té la voluntat de contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació de risc d’exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental.