TURISME SOSTENIBLE

Influencers francesos visiten la Val d’Aran i el Pallars Sobirà per promocionar el turisme de natura

L’objectiu és promocionar l'Alt Pirineu i l'Aran a través dels canals propis de Hello Travellers
Influencers francesos visiten Pirineu 1
photo_camera Influencers francesos visiten Pirineu 1

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida conjuntament amb el Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme, Torisme Val d’Aran i l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà han participat en l’organització d’un blogtrip per a un grup d’influencers francesos del canal Hello Travelers que ha tingut lloc del 8 al 12 de maig, centrat en la natura i els paisatges de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu.

Durant la seva estada de quatre dies els bloguers de Hello Travellers han visitat la Val d’Aran i el Pallars Sobirà per conèixer la seva oferta turística, gaudir dels paisatges de la zona i practicar diferents activitats, entre les quals destaca la pràctica de senderisme pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici a l’àrea del Pallars Sobirà.

Influencers francesos visiten Pirineu 2
Influencers francesos visiten Pirineu 2

Els objectius del viatge

L’objectiu del viatge és promocionar l'Alt Pirineu i l'Aran a través dels  canals propis de Hello Travellers (xarxes socials i blogs). D’altra banda, aquesta acció forma part de l’estratègia promocional del Patronat de Turisme per consolidar i ampliar la promoció turística del Pirineu a França com a primer mercat internacional per al turisme pirinenc.

Aquest viatge de familiarització per l'Alt Pirineu i l'Aran forma part d’un conjunt de sis blogtrips que ha organitzat el Centre de Promoció a França de l’Agència Catalana de Turisme en aquestes mateixes dates per diferents indrets de Catalunya amb la col·laboració dels patronats de turisme del territori.

comentaris