FESTIVAL JOC DEL PIRINEU

Imma Marín, premi a l'amiga del Joc 2022, inaugura el 6è Festival del Joc del Pirineu de la Seu d'Urgell

Aquest divendres ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell l'acte inaugural del 6è Festival del Joc del Pirineu amb el lliurament del premi Amiga del Joc 2022 a Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva i presidenta del consell d'administració de Play to Growth. 
Festival Joc del Pirineu 2022
photo_camera Acte inaugural del 6è Festival Joc del Pirineu 2022 /laseu.cat

Aquest vespre ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell l'acte inaugural del 6è Festival del Joc del Pirineu amb el lliurament del premi Amiga del Joc 2022 a Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva i presidenta del consell d'administració de Play to Growth. 

En la inauguració d'aquest festival, únic al Pirineu, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana , ha manifestat que "aquest certamen va començar el 2016 amb el convenciment que una ciutat que juga és una una ciutat millor. La Seu d'Urgell som una ciutat que vol ser la 'Ciutat del Joc' perquè entenem que el joc ha d'estar present als carrers, a les escoles, al comerç, als restaurants, i a tot arreu".

L'alcalde urgellenc ha volgut subratllar que aquest esdeveniment, inclòs ja en el calendari de cites ineludibles del món del joc pel seu rigor i solidesa, "és un projecte compartit amb institucions i entitats, tant de la Seu d'Urgell com d'arreu del territori". 

Per la seva part, la guardonada d'enguany ha realitzat una xerrada divertida i interessant sobre 'l'ànima del joc' on ha remarcat que  "és sens dubte l'actitud lúcida, la que dona vida lúdica a qualsevol activitat o vivència, convertint-la en joc o com si d'un joc es tractés". També ha posat de manifest la importància del joc en l'aprenentatge: "perquè el joc és emoció i sense emoció no hi ha aprenentatge", ha reblat Imma Marín.

La inauguració d'aquesta nova edició del Festival del Joc del Pirineu també ha comptat amb les intervencions del vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, que ha glosat la figura de la guardonada, i la 1a tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, que ha recordat els inicis d'aquest festival, que ja porta sis edicions, i ha animat a tothom a jugar i a gaudir durant tot aquest cap de setmana pels diferents espais de la ciutat on s'hi celebra .