INSTITUCIONS

El Govern nomena el poblatà Ramon Canal, nou director del Servei Català de la Salut

Nascut a la Pobla de Segur el 1961, és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE.
Ramon Canal Comaposada
photo_camera El poblatà Ramon Canal Comaposada ha estat nomenat director del Servei Català de la Salut.

El govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat aquest matí Ramon Canal com a nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut), en substitució de Gemma Craywinckel. Nascut a la Pobla de Segur el 1961, és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE.

Canal, que compta amb una dilatada experiència en l’àmbit de la sanitat i la gestió pública, ja havia ocupat diversos càrrecs a la Generalitat anteriorment. Com a part del CatSalut, Canal va ser gerent d’Empreses Públiques i Consorcis Sanitaris el 2006 i, entre el 2001 i el 2003 va ocupar la gerència de la Regió Sanitària Centre. Com a part del govern, el 2006 va exercir com a secretari general del conseller primer del Departament de la Presidència, i entre el 2003 i el 2006 va exercir com a secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Al llarg de la seva carrera, Canal també ha treballat en diversos hospitals. Entre el 1997 i el 2001, va exercir com a director assistencial de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, i anteriorment, del 1988 al 1997, va ocupar diversos càrrecs a l’Hospital Mútua de Terrassa. A finals dels anys vuitanta, entre el 1986 i el 1988, Canal també va treballar l’Hospital General de Catalunya.

comentaris