08.12.2022 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

El Govern nomena Miquel Abrantes, nou gerent territorial de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

Miquel Abrantes ha estat regidor d’ERC a l’Ajuntament de Tremp durant vuit anys i vinculat a diferents administracions locals. En paral·lel, ha dut a terme tasques de direcció financera i de relació amb l’administració.
Miquel Abrantes SALUT 2
El Govern nomena Miquel Abrantes, nou gerent territorial de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran /SALUT
El Govern nomena Miquel Abrantes, nou gerent territorial de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha nomenat Miquel Abrantes Lluch nou gerent territorial de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, en substitució de Felip Benavent, tal com ja va anunciar la setmana passada VIURE ALS PIRINEUS. 

Nascut a Tremp l’any 1973, Miquel Abrantes Lluch és enginyer de Forests per la Universitat de Lleida (UdL) i està vinculat al Servei Català de la Salut (CatSalut) des de l’any 2019, on des d’aleshores ha exercit diverses funcions. El nou gerent es va incorporar al CatSalut com a responsable de l’Àrea d’estratègia i comunicació de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran el maig del 2019. Des de Salut han indicat que amb l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, va col·laborar activament en la seva gestió coordinant diferents iniciatives, com ara campanyes de donacions o de repartiment d’EPIS a les residències quan Salut en va assumir les responsabilitats, entre altres.

Des del juliol del 2020 i fins a l’actualitat ha estat el director de sector de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, ocupació que entre gener i juliol de 2021 va compaginar amb el càrrec d’adjunt a la gerència de la regió sanitària.

En l’àmbit del servei públic, també ha exercit com a regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Tremp durant vuit anys i ha estat vinculat a diferents administracions locals. Paral·lelament, durant la seva trajectòria professional ha dut a terme tasques de direcció financera i de relació amb l’administració.

El Govern nomena Miquel Abrantes, nou gerent territorial de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran
Comentarios