CIRC

La gira del Circ Cric al Pirineu arrenca amb gran èxit a Vilaller

Fins a l'1 de setembre la gira de la família Poltrona continuarà repartint il·lusió amb tres espectacles molt especials a pobles com Bescaran, Lles de Cerdanya o Llívia.
Circ Cric Vilaller
photo_camera El Petit Circ Cric ha fet parada a Vilaller, a l'Alta Ribagorça / Troupe Poltrona

El Petit Circ Cric ha iniciat la seva esperada esperada Gira Transpirinenca Estiu 2024 aquest passat cap de setmana a Vilaller. La inauguració de la gira ha estat un gran èxit, amb una acollida extraordinària per part dels residents i visitants, demostrant que el somni de la família Poltrona de portar la il·lusió del circ des de l’alta muntanya fins al mar, està prenent forma amb èxit. 

PROGRAMACIÓ I ESPECTACLES

 La Ruta Pirineu Estiu del Petit Cric Cric, continuarà fins l’1 de setembre repartint la màgia del circ amb tres espectacles d’allò més especials de la mà de Tortell Poltrona, la Titat, la Petita Lu, en Bobas i en Joan Grivé.

Imatge de WhatsApp 2024-07-09 a les 11.57.17_a130e389
El Circ Cric ha arribat a Vilaller / Troupe Poltrona

La Petita Lu (Luara Mateu) farà somiar als més petits amb “Històries de la Petita Lu”, un espectacle màgic en el qual explicarà les seves històries i presentarà als seus artis­tes internacionals i amics captivant als infants.

Com no podia ser d’una altre manera, la programació també comptarà amb un clàs­sic del Circ Cric, el “Què Bèstia!” d’en Tortell Poltrona. Un espectacle inspirat en els grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX ple de situacions absurdes i gags que ens faran petar de riure com quan es van crear fa dècades.

Circ Cric cartell

Amb “Poltrona Troupe”, veurem a tota la família Poltrona unida i en la seva màxima esplendor. Tortell Poltrona, la Senyoreta Titat (Montserrat Trias), la Petita Lu, en Bobas (Boris Ribas) i en Sir Joan (Joan Grivé) interpretaran els seus números més emblemàtics.

Les funcions es reparteixen durant cada cap de setmana amb el “Què Bèstia!” els di­vendres i diumenges a les a la tarda, “Històries de la Petita Lu” dissabtes i diumenges a les al matí “Poltrona Troup” la vesprada dels dissabtes.

PROPERES PARADES DE LA GIRA

La gira del Petit Circ Cric continuarà repartint màgia i il·lusió pels següents pobles:

  • BESCARAN – Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 juliol. Instal·lat darrera el restaurant LA CANAL
  • LLES – Divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 juliol. Instal·lat a la Plaça de Sant Pere
  • ISÒVOL – Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 juliol. Instal·lat a l’Ermita de la Mare de Déu de Quadres, al Camí de Sant Jaume
  • LLÍVIA – Divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 agost. Instal·lat al costat de les Piscines.