METEOROLOGIA

Fortes pluges i pedregades al Pirineu

Fortes pluges al Pirineu, amb fins a 39,2 litres o al Pont de Suert, que va registrar el màxim amb 63,1 litres en una hora. 
Pluja Andorra Periòdic d'Andorra bis
photo_camera El centre d'Andorra la Vella aquest divendres a la nit/El Periòdic d'Andorra

Una forta tempesta de pluja i vent va tenir lloc ahir a les comarques de l'Alt Pirineu que va provocar sortides per part dels Bombers de la Generalitat. D’altra banda, el Servei Català de Trànsit va informar del tall d’un carril a l’N-260 al Pont de Suert per despreniments. El municipi del Pont de Suert va registrar el màxim de la regió pirinenca amb 63,1 litres en una hora. 

Va ser a partir del migdia quan van començar els primers ruixats a l’extrem nord del Pirineu. A mesura que anava avançant la tarda van anar apareixent més ruixats en altres llocs de la serralada i del Prepirineu. Ara bé, ha sigut a partir de mitja tarda d'aquest divendres quan les tempestes han agafat més força i algunes ràpidament han descarregat amb pedregades.

Pluja Andorra Periòdic d'Andorra

Fortes pluges a Andorra

A Andorra, les fortes pluges van inundar el centre de la capital. Els bombers d'Andorra van intervenir en diverses caigudes d'arbres i els usuaris han emplenat les xarxes socials amb vídeos de les afectacions de la tempesta.

comentaris