06.12.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

Les estacions de muntanya, porta d’accés a la natura i a un territori per gaudir

Durant els mesos de més calor també estaran en ple funcionament els trens turístics d’FGC, amb què els usuaris podran descobrir Catalunya des d’una forma ben diferent.

Presentació temporada estiu FGC 2
Presentació de la temporada d'estiu de les estacions de muntanya/FGC
Les estacions de muntanya, porta d’accés a la natura i a un territori per gaudir

Les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posen a l’abast dels usuaris una temporada carregada de propostes per a tots els gustos i edats. FGC promourà l’activitat més enllà dels seus destins turístics, amb l’objectiu de descobrir i donar a conèixer la gran riquesa que s’amaga dins els espais de gran valor natural del territori català.

D’aquesta manera, les estacions es converteixen en la porta d’accés a aquests espais naturals i contribueixen al seu coneixement, així com al de la cultura i els paisatges que formen part de les comarques a l’alta muntanya com, per exemple, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Ricard Font: "Els turistes que arriben a Barcelona han de saber que a poques hores tenen uns grans destins on gaudir de la natura, la gastronomia, la cultura i els esports a l’aire lliure. Uns espais privilegiats amb un gran atractiu que són una icona del nostre país”.

Durant l’acte de presentació de la temporada d’estiu d’FGC, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha explicat la voluntat de les cinc estacions de muntanya i els trens turístics de ser la porta d’entrada a noves experiències, tant a l’hivern com a l’estiu, a través del concepte 360º / 365 dies: és a dir, oferir serveis durant tot el dia i al llarg de tot l’any pensant sempre en clau territori.

Amb tot, ha remarcat que “presentem una temporada plena d’activitats amb l’objectiu de promocionar el Pirineu català” i posar-lo en el mapa internacional, perquè “els turistes que arriben a Barcelona sàpiguen que a poques hores tenen uns grans destins on gaudir de la natura, la gastronomia, la cultura i els esports” a l’aire lliure i on, també, “poden fer salut, que també és un dels nostres objectius. Uns espais privilegiats amb un gran atractiu que són una icona del nostre país”.

Les estacions de muntanya, porta d’accés a la natura i a un territori per gaudir
Comentarios