ELECCIONS MUNICIPALS

ERC i Fem Municipi renoven el pacte per a les eleccions municipals al Pallars Sobirà

ERC presentarà llista als 15 municipis de la comarca i ultima un acord amb Som Poble a Sort
ERC Fem Municipi signen acord a Sort
photo_camera ERC i Fem Municipi renoven el pacte per a les eleccions municipals al Pallars Sobirà / ERC Alt Pirineu

Esquerra Republicana de Catalunya i Fem Municipi han renovat aquest divendres l'acord per a les eleccions municipals al Pallars Sobirà. L'acte de signatura de l'acord ha tingut lloc als Jardins de l'Hotel Pessets de Sort i ha comptat amb la presència del president d'ERC, Oriol Junqueras.  L'acord permetrà a ERC-Acord Municipal presentar candidatures municipals als 15 municipis del Pallars Sobirà i a les 7 Entitats Municipals Descentralitzades de la comarca.

Per altra banda, segons fonts properes a Esquerra Republicana de l'Alt Pirineu, s'està ultimant un acord amb Som Poble, l'agrupació d'electors que està governant actualment el municipi de Sort.

Ara fa quatre anys, Esquerra Republicana de Catalunya i Fem Municipi ja van arribar a un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals. Avui, durant la signatura de renovació de l'acord, les dues parts han mostrat la seva satisfacció pel bon funcionament del pacte al llarg del mandat municipal que ara finalitza.

Oriol Junqueras al Pirineu

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha dut al llarg d'aquest dies un periple per l'Alt Pirineu, que l'ha portat a Tremp, a Isona i Conca Dellà, Vielha, Esterri d'Àneu i Sort. Junqueras s'ha reunit amb els candidats i candidates d'ERC a les properes eleccions.

Oriol Junqueras Esterri d'Àneu
Oriol Junqueras amb l'alcalde d'Esterri d'Àneu, Pere Ticó, i membres de la candidatura d'ERC al municipi / esquerra.cat

Acord amb Aran Amassa

Esquerra Republicana i Aran Amassa van signar un acord, el passat mes de gener, per concórrer sumant forces a les properes eleccions municipals del 28 de maig i assolir també representació al Conselh Generau d’Aran. Les dues formacions van tancar un acord després d’un procés de negociació que va assolir el màxim consens. 

comentaris