Des del passat dilluns 27 de juny i fins el pròxim divendres 1 de juliol, de manera online, cada residència organitza i realitza a cada centre les diferents proves establertes.

Engega la Re-Trobada Esportiva de Residències 2022 de l’Alt Urgell, Cerdanya i Principat d’Andorra

Aquest dilluns, 27 de juny, es va inaugurar la Re-Trobada Esportiva de Residències 2022 de la Seu d’Urgell i comarca, Cerdanya i Principat d’Andorra. Aquesta trobada està adreçada a gent gran que viu en residències. Es tracta d’una jornada esportiva en la que es realitzen diverses proves per a totes les persones residents que han estat entrenant durant tot l’any.
File written by Adobe Photoshop? 5.0
photo_camera Engega la Re-Trobada Esportiva de Residències 2022 de l’Alt Urgell, Cerdanya i Principat d’Andorra

Aquesta edició, igual que l’any passat, comptarà amb alguns canvis substancials atenent a la situació sanitària: no és presencial i cada residència organitza i realitza a cada centre les diferents proves establertes durant la aquesta setmana del 27 de juny a l’1 de juliol.

Enguany, com en edicions anteriors, hi participen centres residencials de les comarques de l’Alt Urgell i de Cerdanya, una del Berguedà, així com del Principat d’Andorra. Les residències participants són:

  • Residència Clara Rabassa d’Andorra.
  • Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra.
  • Residència Llar de Sant Josep de La Seu d’Urgell.
  • Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya.
  • Residència Fundació Hospital de Puigcerdà.
  • Residència Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell.
  • Residència Càser Residencial d’Oliana.
  • Residència d’Avis de La Pobla de Lillet.
  • Centre de día Cencra de Santa Coloma (Creu Roja Andorrana).
  • Centre Major de Sant Julià de Lòria (Creu Roja Andorrana).

Els i les participants podran seguir in streaming, des de les seves respectives residències, tant l’acte d’inauguració, així com el de cloenda, el pròxim divendres 1 de juliol. En ambdós actes es comptarà amb la participació de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat del Govern d’Andorra, Judith Pallarès.  

A més, tindrà lloc l’actuació de l’Esbart Valls del Nord, d’Ordino-La Massana, així com la col·laboració de persones residents dels centres participants que donaran missatges d'ànims i esperança.

La Re-Trobada a les xarxes

D’altra banda, quedarà penjat al canal de Telegram de Gent Gran Alt Urgell https://t.me/GentGranAltUrgell l’enllaç per poder veure l’acte d’inauguració, i el dia 1 de juliol es penjarà  l’enllaç de l’acte de cloenda. També hi haurà penjat l’acte d’inauguració al canal de YouTube de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a: https://youtu.be/cuXF2HWZrKw i el de cloenda el dia 1 de juliol a: https://youtu.be/NZqDxCUJRek

comentaris