PARTITS POLÍTICS

Els pirinencs Clara Barbal i Bernat Lavaquiol, ocuparan el tercer i quart lloc a la candidatura de la CUP al Parlament

Des de la CUP aspiren a recuperar l'escó per la circumscripció de Lleida.
Llista CUP Eleccions 14F Lleida
photo_camera Presentació de la candidatura de la CUP per la circumscripció de Lleida al Parlament/CUP

La periodista pallaresa Clara Barbal i l'enginyer forestal i regidor a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Bernat Lavaquiol, ocuparan el tercer i quart lloc respectivament, en la candidatura de la CUP per la circumscripció de Lleida, a les eleccions al Parlament del 14 de febrer.

Bernat Lavaquiol candidat cup

(Foto:Bernat Lavaquiol a la presentació de la candidatura de la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer/CUP)

La CUP ha presentat una llista encapçalada per l’ex-regidor de la Crida-CUP a la Paeria de Lleida i actual membre del Secretariat Nacional, Pau Juvillà, i per Nogay Ndiaye, activista en defensa dels drets de les persones nouvingudes.

Des de la CUP han valorat que "la llista destaca per la seva representació territorial, amb persones arrelades als seus territoris, i per l’elevada implicació als moviments socials i a les lluites locals i territorials". Els anticapitalistes tenen clar de recuperar l’escó perdut al 2017 per la circumscripció electoral de Lleida.
Han reivindicat la feina que des de fa anys la CUP està fent als municipis com a exemple de l’efectivitat de la seva presència a les institucions.