CASTELLS

Els Malfargats de Pallars fan història

El dia de Sant Josep, van aconseguir no només descarregar un castell, sinó dos castells de 6 pisos: el 3 de 6 i el 4 de 6.
Malfargats castell de sis
photo_camera Els Malfargats de Pallars van aconseguir descarregar dos castells de sis a Guissona / Malfargats

Aquest diumenge, 19 de març quedarà gravat a la memòria dels castellers i castelleres dels Pallars que es fan dir *Malfargats de Pallars*. Des del 2017 els Malfargats de Pallars porten perseguint la fita d'alçar, coronar i descarregar un castell de 6 pisos. 

El 19 de març de 2023, dia de Sant Josep, van assolir no només descarregar un castell, sinó dos castells de 6 pisos: el 3 de 6 i el 4 de 6. Ho van fer durant la diada de la seva colla padrina Margeners de Guissona, juntament amb els Matossers de Molins de Rei.

IMG-20230320-WA0030
Els Malfargats de Pallars van aconseguir descarregar dos castells de sis pisos a la jornada castellera de Guissona / Malfargats 

Aquesta fita, però, no acaba aquí. Per a consolidar-se com a colla castellera seguiran treballant per assolir en una mateixa diada els 3 castells de 6 pisos i un pilar de 4.

La propera diada serà el 25 de març a Tremp a les 18:30h a la Plaça Capdevila de Tremp, on compartiran plaça amb la seva altra colla padrina, Castellers de Lleida.

comentaris