JOCS OLÍMPICS D'HIVERN 2030

El Govern de Catalunya i el del cantó de Sarajevo es reuneixen per parlar dels Jocs Olímpics d'hivern 2030

La reunió ha servit per explorar vies de col·laboració amb el cantó de Sarajevo pel que fa al projecte de la candidatura dels Jocs olímpics 2030 i de potenciar l'agermanament del 1992 entre Barcelona i Sarajevo.
Govern Cat amb Sarajevo
photo_camera El Govern de Catalunya i el del cantó de Sarajevo s'han reunit per parlar dels Jocs Olímpics 2030 / govern.cat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons; el conseller de Salut, Josep Maria Argimon Pallàs; i representants del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert s’han reunit amb el primer ministre del cantó de Sarajevo, Edin Forto; el ministre de Cultura i Esports, Samir Avdic; i el ministre de Salut, Haris Vranić aquest dimarts al Palau de la Generalitat.

Govern Cat amb Sarajevo 2
El Govern de Catalunya i el del cantó de Sarajevo s'han reunit per parlar dels Jocs Olímpics 2030 / govern.cat

La reunió ha servit per explorar vies de col·laboració amb el cantó de Sarajevo pel que fa al projecte de la candidatura dels Jocs olímpics 2030 i de potenciar l'agermanament del 1992 entre Barcelona i Sarajevo. Els lligams de Catalunya amb Sarajevo són històrics i ara, 30 anys després, s’obren noves possibilitats de cooperació entre els dos.

En la reunió, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon Pallàs, també ha compartit les experiències sobre els sistemes de salut de Sarajevo i Catalunya. I en matèria d'Acció Exterior i Govern Obert s’ha tractat el Pla de Treball de cooperació entre Catalunya i el Cantó de Sarajevo 2022-2024.