SALUT

L’Hospital Comarcal del Pallars, el més ben valorat del Pirineu amb un índex de satisfacció de 8,55 sobre 10

El CAP de Tremp és el centre d’atenció primària més ben valorat de la vegueria pirinenca i el segon de Catalunya.
Avortament Hospital Pallars 3
photo_camera L’Hospital Comarcal del Pallars, el més ben valorat del Pirineu / Marta Lluvich

L’Hospital Comarcal del Pallars, de Tremp, és el més ben valorat de l'Alt Pirineu i Aran amb un índex de satisfacció de 8,55 sobre 10. Per la seva banda, l’Hospital de Cerdanya, a Puigcerdà, obté un 8,23 i la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell és el que ha obtingut  una puntuació menor, amb un 7,99. Aquestes dades es desprenen de l'informe Central de Resultats que el departament de Salut ha publicat aquesta setmana.

Pel que fa a l'atenció primària, l'Equip d’Atenció Primària (EAP) de Tremp és el més ben valorat de l'Alt Pirineu i Aran, amb una puntuació de 8,89 sobre 10. L'EAP de Puigcerdà obté un 8,35; el del Pallars Sobirà un 8,07; el de l’Alt Urgell sud, un 8,01; el de l'Alta Ribagorça un 7,98: el de la Seu d'Urgell un 7,85; i el de la Pobla de Segur un 7,66 de valoració.

Central de Resultats SALUT
Salut presenta la Central de Resultats amb els indicadors del Sistema de Salut de Catalunya dels darrers anys / salut.cat

La Central de Resultats mesura, avalua i difon els resultats en salut i qualitat assolits pels diferents agents que integren el sistema sanitari. Es tracta d'un producte quantitatiu orientat a la presa de decisions i amb capacitat de comparació, de manera que esdevé un ‘mapa de resultats’ del sistema sanitari. La Central de Resultats vol fomentar i permetre als professionals i gestors dels serveis sanitaris la comparació i el monitoratge de la qualitat i l'eficiència per a la millora contínua de l'assistència.