RESCAT DE MUNTANYA

Rescaten tres persones aquest cap de setmana: a Organyà, a la Torre de Capdella i a la Guingueta d'Àneu

Els Bombers han utilitzat l'helicòpter del GRAE amb el metge del  Servei d'Emergències Mèdiques.
Bombers Guingueta d'Àneu
photo_camera Un helicòpter dels Bombers a la zona de l'Estany de la Gola a la Guingueta d'Àneu / bombers.cat

Aquest dissabte, els Bombers de la Generalitat han dut a terme el rescat d’una persona que s’ha torçat el turmell a la Torre de Capdella, i no podia continuar. Els bombers han rebut l'avís a les 14.46 h i han realitzat el trasllat a l'ambulància de la persona accidentada.

Bombers Guingueta d'Àneu
L'helicòpter dels Bombers a la zona de l'Estany de la Gola  / bombers.cat

Per altra banda, aquest divendres, a la Guingueta d'Àneu, una excursionista s'ha accidentat a la zona de l'Estany de la Gola i no podia continuar la marxa. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les11.25h i hi han desplaçat l'helicòpter del GRAE amb un metge del Servei d'Emergències Mèdiques. Els Bombers han realitzat l'extracció de la persona accidentada i l'han traslladat fins a l'heliport de Tírvia.

Basses d'Organyà Bombers
Els bombers rescaten un menor a les Basses de Fontanet d'Organyà / Bombers

Finalment, els Bombers han rescatat, també aquest divendres, un menor accidentat a la zona de roques, fora de l'aigua, de les Basses de Fontanet, a Organyà. Després de rebre l'avís a les 16.19h, els Bombers de la Generalitat han activat la unitat de rescat, amb helicòpter del GRAE i el metge del  Servei d'Emergències Mèdiques.