MEDI NATURAL

Els Agents Rurals, la FEEC i la Fundació Kilian Jornet presenten la campanya “A la natura, no hi deixis rastre”

Aquesta iniciativa conjunta arriba en forma d'activitat adreçada als centres educatius, dins del programa EduCAR i com a campanya a través de xarxes socials.
A la natura, no hi deixi's rastre 1
photo_camera Els Agents Rurals, la FEEC i la Fundació Kilian Jornet presenten la campanya “A la natura, no hi deixis rastre” / @agentsruralscat

Aquest dissabte, en el marc del "1r Simposi de Natura i Excursionisme", que ha tingut lloc a Camprodon (Ripollès), organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), s'ha presentat la campanya “A la natura, no hi deixis rastre”

Cada vegada més, la ciutadania vol gaudir del medi natural, ja sigui per practicar esports, per salut o bé per gaudir dels paisatges i la biodiversitat. Davant la massificació i l’increment d’ús dels espais naturals neix la necessitat d’augmentar les accions de conscienciació i fomentar el respecte cap a la natura. 

A la natura, no hi deixi's rastre 2
Els Agents Rurals, la FEEC i la Fundació Kilian Jornet presenten la campanya “A la natura, no hi deixis rastre” / @agentsruralscat

El Cos d’Agents Rurals juntament amb la Fundació Kilian Jornet i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) inauguren una iniciativa educativa amb el nom “A la natura, no hi deixis rastre”. El seu objectiu és despertar la consciència social dels infants i de tota la ciutadania, perquè durant la seva visita respectin la natura i no hi deixin cap rastre. 

Aquesta campanya arriba en forma de xerrada educativa, inclosa dins del programa eduCAR del cos d’Agents Rurals, i en una campanya a les xarxes socials difonent un missatge de sensibilització dirigit a tota la ciutadania.