MEDI NATURAL

Els Agents Rurals denuncien quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats

Els escaladors, que s'enfronten a sancions superiors als 2000 euros, també han estat denunciats per circular per una via senyalitzada amb prohibició i per no respectar la fauna. 
Collegats escalada 3
photo_camera Els Agents Rurals denuncien quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats / AGENTS RURALS

Els Agents Rurals han denunciat quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats. La zona està inclosa dins de la Reserva Nacional de Caça de Boumort i catalogada com a Espai d'Interès Natural i protegida per la Xarxa Natura 2000.

Els escaladors també han estat denunciats per circular per una via senyalitzada amb prohibició i per no respectar la fauna. Les persones denunciades s'enfronten a sancions superiors als 2000€.

Collegats escalada 2
Els Agents Rurals denuncien quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats / AGENTS RURALS

Els Agents Rurals han informat, a través de les xarxes socials, de la conveniència de practicar una escalada respectuosa amb el medi natural i han recomanat als practicants d'aquesta activitat de la necessitat d'informar-se de les regulacions i de respectar els senyals per la fauna i flora amenaçada. També cal evitar pintar les vies, deixar-hi material o embrutar la roca i emporta-se la brossa.