07.10.2022 |
Viure als Pirineus

ESPECIAL ELECCIONS 21-D

Elisenda Alamany: “L’agenda social del país ha estat aturada i no ens ho podem permetre”

Jordi Pino diu que el  "21D ens juguem que el nou govern de Catalunya continuï amb les retallades i la corrupció o que doni respostes als problemes de la gent"

Acte Catalunya en Comú a la Seu (1)
Acte electoral de Catalunya en Comú Podem a la Seu
Elisenda Alamany: “L’agenda social del país ha estat aturada i no ens ho podem permetre”

“Malauradament l’agenda social d’aquest país ha estat aturada i no ens ho podem permetre”. Amb aquestes paraules s’ha expressat la número 2 de Catalunya en Comú – Podem, Elisenda Alamany, després de reunir-se amb representants de la Taula del Tercer Sector juntament amb la número 4, Marta Ribas. Alamany ha reivindicat la posada en marxa de la Renda Garantida de Ciutadania, reforçar el parc públic d’habitatge de lloguer, i desenvolupar l’articulat de la llei contra la pobresa energètica que no ha tombat el Tribunal Constitucional.

“Cada vegada que posem de relleu que l’agenda social ha de ser al centre del debat nacional guanya el país”, ha afirmat Alamany, que ha reiterat la necessitat de revertir situacions com que “només a la ciutat de Barcelona existeix un 50% de la gent que viu en lloguer que destina més del 40% dels seus ingressos en habitatge”. “Un país no avança nacionalment si no avança socialment. No renunciarem a aquesta bandera que hem portat en aquesta campanya quan tothom ens deia que això de l’agenda social no seria al centre del debat”, ha sostingut la candidata, que ha destacat que “un país que pretén construir-se en termes de llibertat, de dignitat i de justícia no pot oblidar la seva gent que està en una situació de vulnerabilitat”. 

Jordi Pino, candidat de l’Alt Pirineu, va expressar en l’acte central de campanya a la Seu d’Urgell que la candidatura de Catalunya en Comú Podem per la circumscripció de Lleida "s'ha construït mitjançant assemblees arreu del territori; no sense dificultats perquè encara avui cal superar diversos ports de muntanya per anar al Pont de Suert, a Sort o a l'Aran". Jordi Pino va reivindicar la millora de les connexions internes de l'Alt Pirineu. El responsable de CeCP a l’Alt Pirineu va destacar la presència pirinenca a la llista per Lleida, començant pel ribagorçà Àngel Porté i continuant per ell mateix i per dos candidats del Pallars Sobirà.

 

Elisenda Alamany: “L’agenda social del país ha estat aturada i no ens ho podem permetre”
Comentarios