GASTRONOMIA

Dues cerveses d'El Gall Negre d'Arsèguel guanyen una medalla de plata a la Barcelona Beer Festival

gastronomiaDues cerveses d'El Gall Negre d'Arsèguel, la Festbier i la Märzen s'han endut una medalla de plata cadascuna a la primera jornada dels premis de la Barcelona Beer Festival (BBF), la gran festa anual de la cervesa artesana a Catalunya i el certamen de referència al sud d'Europa. Aquesta fira, que s'havia de celebrar del 13 al 15 de març a la Farga de l'Hospitalet, ha estat suspesa a causa del coronavirus però igualment entre ahir dimecres i avui dijous se celebra, digitalment, l'entrega dels premis a les millors cerveses participants.

dav
photo_camera Jordi Blasco, a l'obrador d'Arsèguel/FS

Les cerveses d'El Gall Negre d'Arsèguel, en concret la Festbier i la Märzen van ser reconegudes a la primera jornada dels premis de la BBF, un certamen que enguany ha comptat amb la participació de 245 cerveseres i 1251 cerveses artesanes d'arreu del món.

El Gall Negre Marzen i Hell

Tot i que enguany la fira no s'ha pogut celebrar presencialment, els organitzadors van decidir fer públiques, per internet, les que havien estat escollides com a millors cerveses artesanes. En aquest sentit, Jordi Blasco Jungbauer, impulsor d'El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents es mostrava força satisfet per aquest reconeixement a la feina feta. Blasco va crear la cerveseria encara no fa un any i era la primera vegada que participava a la BBF. 

Jordi Blasco, després de formar-se com a mestre cerveser a Munic, a la capital de Baviera, va obrir el seu propi obrador al Castellot d'Arsèguel, a l'Alt Urgell, on elabora El Gall Negre, una cervesa artesana clàssica, d’estil bàvar i d'alta qualitat.

comentaris