GASTRONOMIA

Tres dones conduiran les sessions pallareses del 'Cuinem Talent' d'aquesta primavera

CUINEM TALENT és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines dels dos Pallars, a partir de l'intercanvi de coneixement en un espai comú.
WhatsApp Image 2023-01-27 at 9.02.00 AM (2)
photo_camera Tres dones conduiran les sessions del 'Cuinem Talent' d'aquesta primavera / CCPJ

A través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, els ajuntaments de Tremp i Sort convoquen una nova edició del cicle Cuinem Talent per a aquesta primavera.

Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines dels dos Pallars, a partir de l'intercanvi de coneixement en un espai comú. D'aquesta manera, les sessions es desenvolupen com un curs o taller de cuina que a més serveix d'espai de debat. La proposta s'adreça a tots els cuiners, cuineres i ajudants de cuina tant de les nostres comarques com d'altres i serveix a l'hora per promoure el treball en xarxa i la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector.

20221110_191919
Taller de postres creatius a càrrec de la cuinera Meritxell Tartera de l'Hotel Pessets de Sort | ACN

En aquesta tercera edició, tindran lloc tres sessions que aniran a càrrec de tres dones que lideren les cuines dels seus establiments: Ester Mir (Cuina Ester, de Tremp), Mònica Tomàs (Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana) i Amparo Pérez (Restaurant All negre, de Montardit de Baix). Els temes que es tractaran al llarg d'aquestes sessions són: la cuina de l'horta, la cuina al buit i la cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars.

Com és habitual, les sessions tindran lloc a l’espai Taller de la Pobla de Segur, en horari de tarda. I seran els dijous 18 i 25 de maig i 8 de juny.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del formulari virtual: https://forms.gle/w2cVi3vjcNkDqERZ9

comentaris