ACTES

La diputada Najat Driouech Ben Moussa parla a la Seu i Puigcerdà de la realitat social i política que viu el país

Najat Driouech Ben Moussa, treballadora social i filòloga, és la primera diputada musulmana al Parlament de Catalunya
Conferència ERC la Seu
photo_camera La diputada Najat Driouech Ben Moussa, acompanyada del vicealcalde de la Seu, Francesc Viaplana i la regidora de Serveis Socials Marian Lamolla/ERC

La treballadora social, filòloga i diputada al Parlament de Catalunya Najat Driouech Ben Moussa ha estat aquest dissabte, dia 5, a l'Alt Piirneu, concretament a la Seu d'Urgell i a Puigcerdà, per parlar de la realitat social i política del país. Els actes han estat organitzats per la secció local d'ERC de la Seu d'Urgell i la Federació Comarcal d'ERC Cerdanya.

Najat diputada ERC

La diputada Najat Driouech Ben Moussa reuneix una trajectòria professional i política que la fan coneixedora de primera mà de la situació social que viu el país. Driouech és membre de les comissions de Treball, Afers Socials i Famílies i Salut del Parlament, així com del Síndic de Greuges, i també de la comissió encarregada d'investigar els atemptats del 17 i 18 d'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. Igualment, és presidenta de la comissió d'Infància i vicepresidenta de la mesa de la comissió d'estudi de les polítiques per al millorament de la qualitat de vida de la gent gran.

Driouech és, des de les eleccions del 2017, la primera dona musulmana diputada en la història del país. Les conferència han tingut lloc al Centre Cívic de la Seu d'Urgell, a les sis de la tarda, i al Museu Cerdà de Puigcerdà, a dos quarts de nou del vespre.